Respect voor dieren

Follow by Email

zaterdag 3 maart 2018

PARTIJBELEID

Flagrante tegenstelling tussen het beleid van de Partij voor de Dieren ten aanzien van de Oostvaardersplassen, en dat ten aanzien van vivisectie.

6 opmerkingen:

 1. Het lijkt alsof ze zich niet voor dieren interesseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoezo een tegenstelling? De PvdD maakt de indruk zich niet bijzonder te bekommeren om de dieren in de Oostvaardersplassen en ook niet om proefdieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. PvdD trotseert publieke opinie inz. Oostvaardersplassen, wat uiteraard niet verstandig is. Het OVP-beleid is dogmatisch gefundeerd, losgezongen van politieke realiteit. Dogmatiek zit PvdD vaker in de weg. Hoogste tijd voor wisseling van de wacht.

  PvdD manoeuvreert uiterst behoedzaam - low profile - inz. dierproeven. Eigenlijk is het alleen politiek op papier. Vermoedelijk uit vrees voor verlies van kiezersgunst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch zijn de meeste mensen tegen dierproeven, zodat de PvdD er ook om partijpolitieke redenen goed aan zou doen zich vaker te verzetten tegen experimenten met dieren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De PvdD volgt de Dierenbescherming op dit punt. Op de een of andere manier te schijterig en ondeskundig om zich luid en duidelijk uit te spreken - en dit te blijven doen.

   NB. Misschien heeft de DB onder nieuwe leiding haar standpunt inmiddels bijgesteld. Weinig waarschijnlijk m.i.

   Verwijderen
 5. Dion Graus heeft vaak moties tegen dierproeven ingediend. Jammer dat zijn partij zo'n eenzijdig standpunt inneemt inzake de islam.

  BeantwoordenVerwijderen