Respect voor dieren

Follow by Email

dinsdag 14 maart 2017

Volksgezondheidspartij

EDEV en anderen doen er goed aan een Politieke Partij op te richten. Doel: geneeskunde op hoger peil brengen, idem volksgezondheid. Daardoor: MINDER ZORG. Er dient grootscheeps - en zonder uitstel - geïnvesteerd te worden in vervanging van dierproeven en vivisectie. Geen belastinggeld meer naar organisaties die die proeven doen. Samenwerken met patiëntenorganisaties.
De tijd is er rijp voor. Nu doorpakken.
Er is teveel versnippering binnen de Partij voor de Dieren. Hetzelfde zie je bij de Dierenbescherming. Qui trop embrasse mal étreint.


(Mogelijke) Lijsttrekker: Rosella d’Angeli

3 opmerkingen:

 1. Alsjeblieft geen twéé dierenpartijen! Wat zouden de tegenstanders lachen om die versnippering. Eendracht maakt sterk. De Partij voor de Dieren doet het goed in de opiniepeilingen. Moge de zegen van de Schepper van mensen en dieren morgen op haar rusten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er moet wat te kiezen zijn. PvdD onwikkelt zich net zo slecht als de Dierenbescherming, vandaar bijv. ook Proefdiervrij, als afsplitsing van laatstgenoemde. Proefdieren worden binnen de PvdD opgeofferd tbv landbouwhuisdieren, klimaat en wat dies meer zij.

   Partij voor de Volksgezondheid afficheert zich ook niet exclusief als Dierenpartij. Het is ook een partij voor patiënten: zowel voor bestaande als aanstaande.

   Verwijderen
 2. Het is ook mogelijk dat EDEV en patiëntenorganisaties buitenparlementair samenwerken om een einde te maken aan de dierproeven. Overigens krijgen patiëntenorganisaties tot nu toe vaak geld van de farmaceutische industrie. Het zal nog een dobber zijn om allen op één lijn te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen